Συνεργάτες

Συνεργάτες

Σούζυ Μανωλιάδη / Γραφίστας

Γεννήθηκε στo Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1973 και μεγάλωσε στη Σάμο. Από τα δεκαοχτώ της ζει στην Αθήνα όπου σπούδασε γραφιστική στον ΑΚΤΟ.

Έχει εργασθεί στην επιμέλεια ενθέτων στην εφημερίδα “Νέα Μεσημβρινή” και Art Director στην εφημερίδα “ισοτιμία”, αργότερα ως γραφίστας για πέντε χρόνια στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ. Παράλληλα συνεργάστηκε με το γραφείο ειδικών μελετών του κυρίου Γιώργου Μ. Χατζηστεργίου όπου και ολοκλήρωσε τις εκδόσεις “ΣύνΕργον” και “Η Γη τρέμει”, βιβλία που ήταν για την ανάλυση των οικοδομικών συνόλων. Στη συνέχεια σχεδίασε το εξώφυλλο για το βιβλίο Χορός Μεταμφιεσμένων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Web Design στο κολλέγιο ΑΚΤΟ και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σεμινάριο wordpress.

Αυτή την περίοδο σχεδιάζει εξώφυλλα βιβλίων, λογότυπα εταιρικές ταυτότητες. Παράλληλα σελιδοποίησε το έντυπο για το τηλεοπτικό κανάλι του Βlue sky. Στον ελεύθερό της χρόνο παίζει βόλει.

Επικοινωνία: suzymanoliadis@gmail.com

Αλεξία Οθωναίου / Εικονογράφος

Η Αλέξια Οθωναίου ζωγραφίζει, σκιτσάρει, εικονογραφεί και γράφει σενάρια για κόμικς. Ολοκλήρωσε με άριστα τις πτυχιακές και τις μεταπτυχιακές σπουδές της (First Class Bachelor of Arts Degree {Hons} στη ζωγραφική από το Surrey Institute of Art and Design University College και First Class Master of Arts Degree {Hons} στην εικονογράφηση και στην κινούμενη εικόνα από το Kingston University). Έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και κόμικ σε ποικίλα έντυπα (Περιοδικό UNFOLLOW, Εφημερίδα των Συντακτών, Περιοδικό Διαβάζω, Παρά Πέντε, Athens Voice, κ.α.), έχει δημιουργήσει τα κόμικ άλμπουμ “Τσακισμένη Αυγή” (Jemma Press), “Dracula MGD” και “Dracula MGH” (σε συνεργασία Δ. Αδαμοπούλου, Jemma Press), Chemical Morpheus (σε συνεργασία Κ. Μακρή, Comicdom Press), Σύνδρομο #4 (σε συνεργασία Η. Κατιρτζιγιανόγλου, Comicdom Press), και “Bleeding Hearts” (σε συνεργασία Σ. Δερβενιώτη, Jemma Press). Αυτό τον καιρό δημοσιεύει την κόμικ σειρά “Ιστορίες που Κρύβονταν σε Προφανή Μέρη” στην ιστοσελίδα socomic.gr. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και συμμετέχει σε εκθέσεις κόμικ και ζωγραφικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Συνεργάστηκε με τον Γ. Χατζηστεργίου για την εικονογράφηση και σύνθεση των εξωφύλλων των βιβλίων του “Σου έχει μείνει καθόλου περιουσίας;” & “Έξοδος”. Kαθώς η συνεργασία της με τον συγγραφέα είναι πολυσχιδής, ο Γ. Χατζηστεργίου έκανε κριτική εισήγηση για το βιβλίο της “Τσακισμένη Αυγή” σε σχετική εκδήλωση.

Ιστοσελίδα: www.alexiaothonaiou.com

Τώνης Μόζερ / Μεταφραστής

Επαγγελματίας μεταφραστής. Μόνιμος συνεργάτης του Γιώργου Χατζηστεργίου

Σοφία Παπαστράτη / Φωτογράφος

Επαγγελματίας φωτογράφος. Απόφοιτος του τμήματος Φωτογραφίας της σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Συνεργάζεται με πολλά περιοδικά, έντυπα και ψηφιακά, με ειδικότητα τη φωτογραφία πορτραίτου.
Συνεργάστηκε με τον Γιώργο Χατζηστεργίου για τις φωτογραφίες των εσωτερικών σελίδων του βιβλίου “Χορός Μεταμφιεσμένων”.